SEO

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is bedoeld om websites hoog te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines op internet. SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren. SEO kan een bedrijf concurrentievoordeel opleveren.

Laadsnelheid

De snelheid waarmee webpagina’s worden geladen is een factor in het ranking algoritme van Google. Het doel van Google is om mensen snel te voorzien van relevante pagina ́s en wanneer een website traag laadt en ze deze via Google hebben gevonden dan koppelen gebruikers dit al snel aan het gebruiks(on)gemak van Google en de kwaliteit van de zoekresultaten. Een pagina die snel laadt heeft bij Google een streepje voor op de websites die traag laden. Bovendien zorgt een langzame website voor een slechte gebruikservaring en zullen bezoekers onverrichter zake snel een website weer verlaten. Dit zorgt voor een verhoging van het bounce percentage en is hiermee dus van invloed op de positie.

Waarom wij?

Wissink Webdesign is het webdesignbureau dat sinds 2003 prachtige websites tegen concurrerende prijzen heeft ontwikkeld. Wij hebben de middelen, visie en ervaring om elke site voor elk bedrijf met stijl te ontwerpen. Samen met u zoeken we een prachtig ontwerp. Wij bieden u een website aan die aantrekkelijk en functioneel zal zijn en zowel aan uw budget als aan uw deadline voldoen.